Advokat eller 3. års advokatfuldmægtig søges

DitAdvokathus søger en ildsjæl til at blive en del af vores hold af dygtige medarbejdere på vores kontorer i Ringkøbing og Skjern, hvor vi i dag tæller 3 advokater og 2 sekretærer.

Vores kunder er primært private samt små og mellemstore virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Tryghed og gennemsigtighed er vores nøgleord. Dette udtrykker sig ved god juridisk rådgivning og tydelig kommunikation til vores klienter og samarbejdspartnere.

Vi stræber mod at være kendetegnet af høj faglighed, ordentlighed og at være nytænkende.

Om dig

Du skal kunne genkende dig selv i følgende karakteristika:

–       Du har en høj juridisk faglighed

–       Du er ambitiøs på egne og virksomhedens vegne

–       Du er social og er udadvendt

–       Du kan bevare overblikket – også i travle perioder

Du vil i høj grad have indflydelse på hvilke retsområder, du kommer til at arbejde med. Vi forventer dog, at du kan dække flere retsområder, hvorfor du skal trives med varierende hverdage.

Hos os vil du opleve en fleksibel hverdag, hvor du har stor indflydelse på egne arbejdstider, samt hvor du geografisk arbejder fra. Af samme grund forventer vi, at du finder digitale arbejdsgange og -værktøjer naturlige at anvende.

Vi forventer, at du af natur er en nysgerrig og udadvendt person, som vil finde det attraktivt og spændende at deltage i lokalsamfundet og i de netværk, som virksomheden er en del af.

Din ansøgning

Såfremt du kan se dig selv i ovenstående stilling, bedes du sende din ansøgning, CV og relevante dokumenter til advokat og indehaver Andreas Leidesdorff på mail: mail@ditadvokathus.dk senest den 10. juli 2020.

Vi vil afholde samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse, løn og ansættelsesvilkår aftales nærmere og fastsættes efter kvalifikationer.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Andreas Leidesdorff på 7870 0990. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.