Hos ditAdvokathus kan vi hjælpe dig, hvis du er blevet tiltalt i en straffesag, eller du er forurettet og skal ind og vidne i retten.

Bjarne Lund Jørgensen og Kim Stensgård er begge beneficerede advokater ved Retten i Herning og har gennem årene ført hundredvis af straffesager. De har begge erfaringer med alle typer straffesager, og kan bistå dig, hvad enten sagen drejer sig om vold, tyveri, voldtægt, drab, færdselssager eller andet.

Vores arbejde i straffesager bygger på grundighed, engagement, orientering om processen, og altid at være opdateret med den nyeste viden indenfor strafferet.

Forsvarsadvokat – Sigtet eller tiltalt i en straffesag

Som sigtet i en straffesag, har du krav på en forsvarsadvokat.

En straffesag er en alvorlig sag og kan få stor betydning for din fremtid. Derfor er det også vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter ditAdvokathus, såfremt du mistænkes for et strafbart forhold.

Med bistand fra vores erfarne advokater, Bjarne Lund Jørgensen og Kim Stensgård, er vi med hele vejen. Vores indgående kendskab til strafferetten giver dig et stærkt forsvar.

Vi sikrer, at du får professionel rådgivning og vejledning under hele sagens forløb.

Under hele sagsforløbet er det vigtigt for os, at du føler dig tryg. Derfor har du altid mulighed for at kontakte ditAdvokathus for at vende sagen.

Hvordan sikrer jeg mig, at Bjarne Lund Jørgensen, Kim Stensgård eller Berit Holmstrøm bliver min forsvarer?

Hvis du er blevet tiltalt i en straffesag, kan du enten ringe til os om sagen, hvorefter vi tager kontakt til retten og sørger for, at vi bliver registreret som din forsvarer i sagen. Du kan se advokatens direkte kontaktoplysninger nedenfor.

Du kan også selv meddele til at retten, at du ønsker en bestemt advokat beskikket i din sag.

Hvis ikke du foretager dig noget, vil retten vælge en advokat for dig.

Bistandsadvokat – Offer for en alvorlig forbrydelse

Som offer for en alvorlig forbrydelse har du ret til en bistandsadvokat.

I straffesager om voldtægt eller andre seksualforbrydelser skal politiet tilbyde dig en bistandsadvokat. Såfremt du har været udsat for vold eller røveri eller lignende skal politiet efter begæring tilbyde dig en bistandsadvokat.

Bjarne Lund Jørgensen og Kim Stengård vil varetage dine interesser i sagen som offer. Du vil få den nødvendige rådgivning og vejledning under hele straffesagens forløb, forklare dig, hvordan en straffesag foregår, samt sørge for at opgøre dit erstatningskrav.

Hvad koster en advokat?

Din forsvarers salær betales af statskassen, uanset om du får en tilfældig advokat beskikket, eller om du selv vælger din advokat.

Hvis du frikendes i sagen, vil det ikke have omkostninger for dig, at du har valgt en advokat. Hvis du derimod dømmes, vil staten dog efterfølgende kræve advokatudgifterne refunderet af dig.

Advokatens honorar fastsættes af retten.

Kontakt os

Uanset om du er sigtet, tiltalt eller offer i en straffesag, er du meget velkommen til at kontakte os på 9732 0999.

Berit Holmstrøm

Advokat (L)

bh@ditadvokathus.dk5350 4100

 

Bjarne Lund Jørgensen

Advokat (L)

mail@ditadvokathus.dk9732 0999

 

Kim Stensgård

Advokat (H)

ks@ditadvokathus.dk3078 8977

 

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Kontakt os