Lejeret og advokat: Få den bedste juridiske rådgivning til din lejekontrakt

 

Er du lejer eller udlejer i en lejekontrakt og har brug for juridisk rådgivning? Som specialiseret advokat i lejeret kan vi hjælpe dig med enhver udfordring eller tvist, du måtte have i forbindelse med en lejekontrakt. Her er nogle af de områder, vi kan hjælpe med:

  1. Udarbejdelse af lejekontrakt: Få os til at gennemgå og udarbejde en lejekontrakt, der er fair og juridisk holdbar.
  2. Tjek af lejekontrakt: Har du allerede en lejekontrakt, men er du usikker på dens juridiske holdbarhed? Få os til at gennemgå og tjekke lejekontrakten for eventuelle fejl eller mangler.
  3. Opsigelse af lejemål: Har du brug for at opsige dit lejemål som lejer, eller vil du opsige en lejer som udlejer? Få hjælp fra os til at sikre, at opsigelsen sker på den korrekte måde.
  4. Huslejestigning: Ønsker du som udlejer at hæve huslejen på din lejebolig? Vi kan hjælpe dig med at sikre, at huslejestigningen sker i overensstemmelse med lejeloven.
  5. Tvister og konflikter: Har du en tvist eller konflikt med din udlejer eller lejer? Vi kan hjælpe dig med at løse tvisten.
  6. Ind- og fraflytning: Har du brug for hjælp til ind- eller fraflytning af en lejebolig? Vi kan hjælpe dig med at sikre, at alt går korrekt til i forbindelse med ind- eller fraflytning.
  7. Depositum: Er du som lejer i tvivl om dine rettigheder i forbindelse med depositum? Få hjælp fra os til at sikre, at depositummet håndteres korrekt.

Kontakt os i dag, og lad mig hjælpe dig med enhver udfordring, du måtte have i forbindelse med lejeret.

Andreas Leidesdorff

Andreas Leidesdorff

Advokat (L) – Indehaver
al@ditadvokathus.dk – 4023 9078

 

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Kontakt os