Bjarne Lund Jørgensen har drevet advokatvirksomhed i Ringkøbing siden 1981, hvor han overtog fra advokat Paabøls forretning. I 2001 flyttede Bjarne Lund Jørgensen fra det hidtidige kontor i Nygade til Østergade 8, hvor Bjarne Lund Jørgensen overtog lokalerne fra advokat Skovborg Andersen, som tidligere havde overtaget advokat Asmussens forretning. Flere tidligere advokatvirksomheder i Ringkøbing er således i dag videreført under Advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen.

I 2016 startede Andreas Leidesdorff i virksomheden som advokatfuldmægtig med hensigten om at overtage virksomheden efter Bjarne Lund Jørgensen.

Som led i generationsskiftet flyttede virksomheden i oktober 2017 fra de hidtidige lokaler i Østergade til kontorfællesskabet, PrimoHus 2, på I. C. Christensens Allé 5 i Ringkøbing. De nye kontorer er en del af bygningen, som tidligere var hovedkontor for Ørnhøj-banen, og hvor der gennem mange år senere blev drevet revisionsfirma. Bygningen er tegnet af den anerkendte arkitekt Ulrik Plesner, som tillige har tegnet flere bygninger i Ringkøbing, Skagen og København. I 2019 åbnede kontoret et afdelingskontor i Innovest i Skjern, som i 2022 blev erstattet af det nyåbnede kontor på Østergade 5 i Skjern. I 2022 tiltrådte Berit Holmstrøm også som medejer af ditAdvokathus Aps.

Virksomheden drives i dag under navnet Advokatfirmaet ditAdvokathus og er ejet af advokat Andreas Leidesdorff og advokat Berit Holmstrøm. Virksomheden beskæftiger sig fortsat primært med rådgivning til private samt til små og mellemstore virksomheder.

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Kontakt os