Samvær

 

Samvær refererer til den tid, hvor et barn har kontakt med den forælder, som barnet ikke bor fast hos, efter en skilsmisse eller separation. Samværsordningen kan være fastsat i en skriftlig aftale mellem forældrene eller i en retskendelse, afhængigt af situationen. Det er vigtigt, at samværsordningen tager hensyn til barnets bedste og sikrer, at barnet har en god og stabil relation til begge forældre.

Som advokater kan vi hjælpe forældre med at opnå en passende samværsordning, som er i overensstemmelse med barnets bedste interesser. Vi kan rådgive forældrene om de forskellige muligheder for samvær og hjælpe dem med at forhandle en ordning, der er i tråd med deres individuelle situation. Hvis forældrene ikke kan blive enige, kan vi repræsentere dem i retten og fremlægge deres sag for en dommer. I sådanne tilfælde er det vigtigt at have en erfaren advokat til at repræsentere ens interesser og sikre, at barnets bedste er i fokus under hele processen.

Det er også vigtigt at understrege, at samværsordninger ikke er statiske og kan ændre sig over tid. Hvis der opstår nye omstændigheder eller ændringer i barnets behov, kan vi som advokater hjælpe med at opdatere samværsordningen, så den fortsat er i overensstemmelse med barnets bedste interesser.

Andreas_advokat_ringkoebing_skjern_c

Andreas Leidesdorff

Advokat (L) – Indehaver
al@ditadvokathus.dk – 4023 9078

Berit_advokat_ringkoebing_skjern_c

Berit Holmstrøm

Advokat (L)

bh@ditadvokathus.dk5350 4100

Kim_advokat_ringkoebing_skjern_c

Kim Stensgård

Advokat (H)

ks@ditadvokathus.dk3078 8977

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Kontakt os