Bopæl

 

Barnets bopæl henviser til det sted, hvor barnet har sin faste bolig, og hvor det bor sammen med sin primære omsorgsperson eller forældre, hvis forældrene er separerede. Bopælen kan have betydning for, hvilken skole barnet går på, hvilket lægecenter der er ansvarlig for dets behandling, og hvilken kommune der har ansvaret for at yde støtte og hjælp til barnet og dets familie.

I sager om bopæl kan advokater spille en vigtig rolle i at hjælpe forældre med at opnå det bedst mulige resultat for deres barn. Advokater kan rådgive forældre om deres rettigheder og muligheder for at få fastlagt bopælen for barnet og kan hjælpe med at fremsætte et solidt juridisk argument for deres synspunkter over for retten eller myndighederne.

Advokater kan også hjælpe med at forhandle og opnå en forligsaftale mellem forældrene om bopælen for barnet. Dette kan ofte være den bedste løsning for alle parter, da det undgår en langvarig og ofte dyr retssag og giver forældrene mulighed for at opretholde et sundt og fornuftigt forhold til hinanden for barnets skyld.

Endelig kan advokater også hjælpe forældre med at håndtere spørgsmål om samvær og forældremyndighed, som ofte er tæt forbundet med spørgsmålet om bopæl. Advokater kan rådgive forældre om deres rettigheder og muligheder for samvær og forældremyndighed, og de kan hjælpe med at udarbejde en overbevisende sag for at støtte deres synspunkter i disse sager.

Andreas_advokat_ringkoebing_skjern_c

Andreas Leidesdorff

Advokat (L) – Indehaver
al@ditadvokathus.dk – 4023 9078

Berit_advokat_ringkoebing_skjern_c

Berit Holmstrøm

Advokat (L)

bh@ditadvokathus.dk5350 4100

Kim_advokat_ringkoebing_skjern_c

Kim Stensgård

Advokat (H)

ks@ditadvokathus.dk3078 8977

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Kontakt os