Gode råd, hvis du har været ude for en ulykke

 

Såfremt du har været ude for en ulykke – uanset hvilken art – er det særligt vigtigt, at du inden for 72 timer kontakter egen læge. Dette er med til at sikre, at der i din journal bliver skrevet ned præcis, hvilke gener du har.

Har du været på skadestuen efter ulykken, anbefales det, at du beder om et udskrift af din skadestuejournal, således du ved en gennemgang af materialet kan se, om alt fremgår. Læger og sygeplejerske i det danske sundhedssystem har ofte alt for travlt, og derfor oplever vi, at journalerne fra skadestuerne ikke altid er helt fyldestgørende for så vidt angår generne.

Hvis alle gener ikke nævnes i dit journalmateriale, risikerer du, at forsikringsselskabet vil afvise ethvert krav på grund af manglende årsagssammenhæng – herunder manglende straks- eller brosymptomer.

Derfor er bevismaterialet i din journal særdeles vigtig for sagen.

Udover den hurtige kontakt til lægen, er det vigtigt, at du holder din egen læge løbende orienteret om dine gener. Dette er ligeledes med til at bevise, at du har en personskade, og at generne ikke er forsvundet siden ulykken.

Kommer du ud for en ulykke, anbefaler vi, at du tager kontakt til os, således vi kan vejlede og rådgive dig – og dermed sikre, at du er bedst muligt stillet i din sag.

Kim_advokat_ringkoebing_skjern_c

Kim Stensgård

Advokat (H)

ks@ditadvokathus.dk3078 8977

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Kontakt os