Det ansættelsesretlige område er et yderst komplekst område.

Som arbejdsgiver er det vigtigt at leve op til de gældende krav, som følger af lovgivningen. Der sker en konstant udvikling på området, hvorfor det er vigtigt at holde sig ajourført med reglerne og løbende sørge for, at medarbejdernes kontrakter hele tiden er i overensstemmelse med lovgivningen.

Som udgangspunkt er der en række minimumskrav, som bør fremgå af ansættelseskontrakten. Dette er bl.a. arbejdsgiver og lønmodtagers navn og adresse, arbejdsstedet, arbejdets art, ansættelsesforholdets begyndelsestidspunktet, den forventede varighed, lønmodtagerens rettigheder, opsigelsesvarsler, løn, den normale daglige og ugentlige arbejdstid, kollektive overenskomster samt alle øvrige væsentlige vilkår.

Er ansættelseskontrakterne ikke i overensstemmelse med reglerne, kan det blive en dyr affære som arbejdsgiver.

Hos ditAdvokathus kan vi bistå med en gennemgang af eksisterende kontrakter – uanset om du er arbejdsgiver eller arbejdstager. Vi kan i forbindelse hermed yde den kompetente juridiske rådgivning, som kan give dig et overblik over, hvilke særlige bestemmelser i kontrakten, som er af væsentlig betydning.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale på 97 32 09 99.

Andreas_advokat_ringkoebing_skjern_c

Andreas Leidesdorff

Advokat (L) – Indehaver
al@ditadvokathus.dk – 4023 9078

Kim_advokat_ringkoebing_skjern_c

Kim Stensgård

Advokat (H)

ks@ditadvokathus.dk3078 8977

Vil du vide mere?

Har du et konkret spørgsmål, er du velkommen til at ringe til en af vores specialister på området. Du kan også klikke på knappen nedenfor, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Kontakt os