Arbejder du selvstændigt og struktureret, og har du en god solid erfaring som advokatsekretær?

Hos ditAdvokathus søger vi en dygtig og erfaren advokatsekretær indenfor primært dødsbobehandling og ejendomshandler. Har du kendskab til øvrige juridiske områder, vil det være en fordel, men ikke et krav. Der vil desuden være håndtering og strukturering af vores sager samt modtagelse af henvendelser på både telefon og mail.

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet og ansvarsbevidst. Du er et ordensmenneske og en erfaren bruger af Office365. Det er vigtigt for os, at du er udadvendt og serviceminded.

Du kommer til at indgå i et velfungerende kollegialt team bestående af fem advokater, tre sekretærer og en studentermedhjælper fordelt på vores kontorer i Ringkøbing og i Skjern. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, mulighed for fleksibel arbejdsplads samt en attraktiv frokostordning.

DitAdvokathus er et bredt funderet advokatkontor med kontorer i Ringkøbing og Skjern. Vi rådgiver primært private samt små og mellemstore virksomheder. Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være i Ringkøbing, men der vil også være mulighed for at skifte mellem Ringkøbing og Skjern.

Ønsker du at vide mere om stillingen og om os, kan du kontakte indehaver og advokat Andreas Leidesdorff på tlf. 4023 9078.

Kan du genkende dig selv i jobbeskrivelsen, så send din ansøgning og CV senest d. 15.01.2022 til Louise Andersen, lta@ditadvokathus.dk